Leuk dat je op mijn site gekomen bent.

Ik hoop van harte dat je blij wordt van herkenning en verlangen in de artikelen. Een liefdevolle wereld bestaat in je eigen hart. Hoe meer mensen deze liefdevolle wereld in hun eigen hart toelaten, des te meer we er ook van zullen zien in onze omgeving. Alles is mogelijk als we maar bereid zijn zelf het voorbeeld te zijn in hetgeen we geloven. Bouw je met me mee?

Ik ben Robert van Mierlo. Ik ben getrouwd en heb drie  volwassen kinderen en twee kleinkinderen.

Mijn hobby zijn mijn moestuin en natuurfotografie.

Het is mijn passie om me in te zetten om mensen gelukkig te maken en mee te helpen bouwen aan een liefdevolle wereld.
Als geestelijk coach zie ik dat Liefde mensen en situaties kan veranderen en dat door Liefde meer mogelijk is dan we aanvankelijk dachten of durfden te hopen.
Er bestaat geen grotere kracht dan de kracht van Liefde.
Liefde overwint altijd!!
We krijgen zoveel negatieve berichten en beelden en boodschappen door de media en onze omgeving dat we bijna gaan geloven dat de duisternis sterker is dan het Licht. En als we dat geloven dan zullen we het ook zo beleven.
Je kunt echter ook een knop omzetten en kiezen om een kanaal van Liefde te zijn.
Daar ben je voor geschapen.
Als je die stap durft te nemen gaan er wonderen gebeuren in je leven want dan gaat de Bron van Liefde met je meewerken,
Wil je meer hierover weten dan kun je ook kijken op een van mijn andere sites.
www.leveningod.nl
www.agapecoach.nl

Ik wens je Gods Liefde, zegen en kracht toe op je levenspad,

Robert van Mierlo