Met liefde en respect voor natuur opgewekte energie.

We mogen dankbaar zijn voor alle ontwikkelingen in de wetenschap. We leven in een comfortabele tijd waarin we van alle gemakken zijn voorzien. Maar aan dat gemak zit een prijskaartje. Alles kost energie. En die energie halen we voor het grootste deel uit onze aarde die ons ten beheer is gegeven. Energie die is opgeslagen in de aarde gevormd door miljoenen jaren door organismes, planten die voor ons de energie van de zon hebben omgezet in materie. Deze zijn verkoold of hebben zich omgezet in olie of gas. Ook wel fossiele brandstoffen genoemd. De mensheid gebruikt op dit moment zoveel energie dat de we de grondstoffen van de aarde, steenkool, olie en gas aan het opgebruiken zijn. En met het bijproduct ervan vervuilen we de aarde, de zee en de lucht. Denk aan de co2 uitstoot die vrijkomt bij de verbranding. Dat kan niet de bedoeling zijn. De schepping heeft voor alles een oplossing. Er zijn genoeg alternatieven voor energie. Denk aan windenergie, zonne-energie, waterenergie, enz. enz. Er zijn veel schone vormen van energie die onuitputtelijk zijn. Er zijn onderzoeken naar vrije energie, dat is simpelweg energie die zo uit de lucht wordt gehaald. Er is geen energie probleem. De zon schijnt voor iedereen gratis. Het probleem zit in de macht van het grote geld. Als de mensheid overstapt naar goedkope en schone energie stort de economie in en verliezen de grote oliemaatschappijen hun geld en macht. Zolang we nog geen goede oplossing hebben voor het energie probleem is het goed bewust om te gaan met de energie die we nu hebben en zoveel mogelijk schone energie te gebruiken.

Vrij energie zou een goede oplossing kunnen zijn voor het grote wereld energie probleem. De grote uitvinder Nikola Tesla kwam met diverse doorbraken op het gebied van vrije energie die zo bedreigend waren voor de grote energie maatschappijen dat ze met geweld de kop in zijn gedrukt. 

Het probleem is dus niet dat we niet voldoende energie zouden hebben voor de aarde maar deze energiebronnen en de kennis daarvan worden tegengehouden door een groep mensen die aan de macht willen blijven.

Dus we kunnen gerust concluderen dat liefde ook de oplossing is voor het energie probleem.

 

Tips voor wat wij kunnen doen.

Neem groene stroom af bij je energieleverancier.
Ga bewust om met energie en gebruik geen onnodige energie/brandstof
Pak vaker de fiets. ( ook gezond voor je lichaam)
Koop energie zuinige apparatuur.

Maar stel je hart open voor de vrije energie van God. Er komt een tijd dat deze beschikbaar zal zijn voor iedereen. Laten we ons voorbereiden op de tijd die komen gaat met een positief en hoopvol hart.