Liefdevol geproduceerde levensmiddelen

Ons lichaam is het voertuig van onze ziel en behoren we liefdevol te verzorgen.
We hebben dagelijks voedsel en drinken nodig als brandstof en bouwstof voor ons lichaam.
Uit dit voedsel halen we de bouwstoffen en de energie die we nodig hebben om datgene te doen waarvoor we bedoeld zijn hier op aarde.
Ons eten en drinken ligt dus aan de basis van wat we kunnen doen hier op aarde.
Het is dus heel belangrijk dat we deze basisstoffen van ons leven liefdevol produceren.
Alles is energie weten we inmiddels. De wijze waarop voedsel wordt gemaakt bepaalt welke lading energie eraan verbonden is en dus welke energie we tot ons nemen.

Voeding en drank zijn meer dan de optelsom van de chemische samenstselling ervan. Levensmiddelen zijn dragers van levensenergie.
Als voeding geproduceerd wordt zonder rekening te houden met deze levensenergie gaat het fout en gaat veel van de levensenergie er uit.

De voedsel en drankindustrie vormt een groot deel van de totale wereld economie.
De wijze waarop voedsel wordt geproduceerd is echter lang niet altijd liefdevol en respectvol voor mens, dier en natuur.
Veel voedsel wordt geproduceerd ten koste van de gezondheid van mensen, dieren en milieu. Dat kan nooit de bedoeling zijn en dat kan nooit zegen uitwerken voor ons lichaam en de aarde.
Zelfs zogenaamde gezonde producten kunnen door hun productieproces toch een negatieve lading van energie met zich meedragen.
Door producten te kopen en consumeren die niet vanuit liefde worden geproduceerd neem je niet alleen verkeerde energie tot je maar stimuleer je ook nog eens de verkeerde industrie waardoor deze in stand blijft en zich kan uitbreiden.
Het is alsof je op de ‘like’ knop drukt van de liefdeloze voedsel producenten.
En dan heb ik het nog niet eens over de producten die in de winkels te koop zijn waarvan we weten dat ze ongezond zijn.

Als je echt gezond wilt eten en een bijdrage wilt leveren aan een liefdevolle wereld zul je bewuster je eten moeten gaan aanschaffen. Koop zoveel mogelijk gezond voedsel waarvan je weet dat deze met liefde en respect voor de mensen, dieren en natuur is geproduceerd.
Door het kopen van biologische producten en fair trade producten draag je niet alleen bij aan je eigen gezondheid maar stimuleer en investeer je ook in de juiste industrie en daarmee in een liefdevolle wereld.
Deze producten zijn vaak wat duurder maar je zult merken dat als je investeert in liefde je nooit iets tekort komt.

Dat is een diepe universele wet. Als je leeft zoals het bedoeld is zal het universum je ook van alles voorzien wat nodig is. Tekort bestaat niet in God. God is liefde. In de waarachtige goddelijke liefde zal ook nooit tekort zijn.

 

 

Eigen moestuin

Het mooiste is uiteraard je eigen groenten te kweken. Dat kan al in een heel klein tuintje. Je kunt beginnen met kruiden.
Maar als je wat meer ruimte hebt kun je meer eigen groenten gaan kweken. Het is niet alleen veel gezonder dat de groenten in de winkel maar het maakt je ook bewuster van het proces en het helpt je dichter bij de natuur te komen en meer vanuit verbinding met de natuur te leven.
Zelf heb ik al jaren een eigen moestuin en heb er veel plezier in.